torsdag 15. august 2013



Storfine besøk i dag

I dag har vi vært så heldig å fått besøk av både Ordføreren i Asker og Liv Signe Navarsete på byggeskolen. Sistnevnte var hos barna i Oslo.

For oss i Asker fikk vi se en Ordfører som satt på knærne i finklær og bygget verktøyskrin. Vi måtte hjelpe henne litt da J TV8 var og filmet og det var gøy å bli intervjuet, og vi fikk leke med mikrofonen til kameramannen.

Når det gjelder byggingen har vi malt og finpusset på de fantastiske byggverkene våre, slik at vi kan vise de frem til stolte foreldre, besteforeldre og andre på avslutningsfesten i dag. Der blir det forresten grilling og kakespising!

Og selvfølgelig overrekking av gapahuken til kommunen J  Den har vi stått på med i dag for at den skulle bli ferdig. Mange spikere som skulle inn.

 
Takk for denne gang, nå blir det fest!

Hilsen barna på byggeskolen i Asker











 

I Oslo var som sagt Liv Signe Navarsete på besøk. Hun var opptatt av rekruttering til byggebransjen og etter å ha spurt en del av oss kunne hun konkludere med at rundt halvparten skulle bli snekkere og en av oss skulle bli ingeniør.

Amfiet som vi bygger til skolen begynner å bli ordentlig ferdig nå. Det må jo bli helt ferdig til i morgen da vi skal gi det til skolen på avslutningsfesten. Den gleder vi oss forresten til, for vi har hørt rykter om at det blir god grillmat og en ekkkkkkstra goooood dessert!

Vi sees der klokken 1330!