tirsdag 7. august 2012




Asfalt i Oslo, kreative byggverk på Hamar og byggeplassbesøk i Trondheim

Barna i Trondheim har i dag hatt besøk av NRK fargefjernsyn, det kommer på TV i dag klokken 1840. Ellers er det bygget videre på gapahukene og i pausene er det lekt med fotball og frisbee. Det er viktig med avkobling fra snekringen.  Barna har også sett på byggeplassen Strinda skole, fra utsiden av gjerdet naturligvis. En bra dag!

I Oslo har barna vært på asfaltlabratoriet i Drammen og lært hva asfalt består av og alle de forskjellige typene som finnes.  Til dere foreldre som leser denne bloggen kan vi røpe at asfalt lages av Bitumen (olje) blandet med masse stein. Barna var ivrige da de fikk kjørt hoppetusse, asfaltutlegger og vals. I morgen skal barna i Trondheim få prøve seg på asfalt! Deilige wraps til lunsj med hjemmelaget jordbærsaft.

I Hamar har stå på viljen vært upåklagelig og det er imponerende å se hva som blir produsert utenom gapahuken. I dag er det laget trikseboks for BMX sykkel, krakker, olabil og bokhyller. Byggverkene er også malt i alle regnbuens farger. Selv om det er fribyggingen som har vært i fokus begynner gapahuken og grillplassen å ta form. Til lunsj laget kokken vår Øystein Pizza til stor begeistring for sultne snekkere.
Vi gleder oss til i morgen, da Trondheim og Hamar skal ha avslutningsfest – sees der!