mandag 6. august 2012



Byggeskolen er i gang i tre byer!

I Oslo, Trondheim og på Hamar har Byggeskolen i dag kommet godt i gang, og alle er enige om at det har vært en bra start. Det har vært formelle åpninger der rektorer og NCC representanter har vært tilstede og ikke lenge etter åpningen var barna i gang med byggingen. Selvfølgelig etter udeling av arbeidsklær og verktøy. Sikkerhet på byggeskolen kommer først!

I Oslo har mye av dagen gått til bygging av krakker, mens noen fikk starte på den store gapahuken som Bryn skole skal få. Det ble også tid til en del fribygging - 50 glade minsnekkere i aksjon!
I Trondheim har 40 ivrige barn startet å snekre i strålende sol - alle var enige om at det var en god start! Gapahuken som Berg skole skal få er startet på!
På Hamar har 21 forventningsfulle barn bygget Gapahuk og begynt å beise den. Gapahuken skal bli en gave til barnehagen. Noen har også fått opplæring i hva alt verktøy brukes til av to lærere fra byggfaglinja på Stange Videregående Skole. Iveren var stor da asfalt-hoppetussa ble tatt frem. Da sto det kø for å pakke singelen som skal legges ut fremfor gapahuken.

Nå snakkes det om å lage dukkehus og fuglekasser i morgen… Blir spennende å se hva som blir tryllet frem i løpet av de neste dagene!

Ps. lunsjen gikk ned på høykant, den besto av vafler og syltetøy.